Ризница:Контакт

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Contact us and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Contact us and have to be approved by a translation administrator.


Вовед

Проблеми
Проблеми со податотеки и страници на Ризницата, вклучувајќи авторски права

Пренамена на содржините
Како да ги користите нашите податотеки на други места, како ваше списание, книжно издание или мрежно место

Луѓе
Како да контактирате поединечни корисници на Ризницата

Дарители
Дознајте за процесот, како да дарувате и информации за тоа како се користат вашите пари

Медиуми
Доколку сте новинар кој сака да стапи во контакт со Ризницата, или пак имате деловен предлог за нас


Ви благодариме за покажаниот интерес да ја контактирате Ризницата. Пред да продолжите, еве некои важни напомени:

  1. Ризницата нема централна редакција; во неа учествуваат голем број доброволци, по свое наоѓање. Фондацијата Викимедија (организацијата што го вдомува ова мрежно место) и нејзините вработени не се одговорни за направените уредувања.
  2. Доколку имате прашања за концептот на Ризницата наместо за поединечен проблем, погледајте ја страницата Често поставуваните прашања.

Врските лево ќе ве упатат каде да ни се обратите или да ги решите проблемите. Доколку проблемот не е наведен овде, обратете се на бирото за помош.