Commons:Ota yhteyttä

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Contact us and the translation is 80% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Contact us and have to be approved by a translation administrator.


Johdanto

Ongelmat
Wikimedian Commonsin tiedostoihin ja sivuihin sekä niiden tekijänoikeuksiin liittyvät ongelmat

Sisällön edelleenkäyttö
Ohjeet tiedostojemme edelleenkäyttöön muualla, kuten julkaisussasi tai verkkosivustollasi

Ihmiset
Miten ottaa yhteyttä yksittäisiin Wikimedia Commonsin käyttäjiin

Lahjoitukset
Find out about the process, how to donate, and information about how your money is spent

Lehdistölle
Mikäli olet lehdistön edustaja ja haluat ottaa yhteyttä Wikimedia Commonsiin tai sinulla on meille liiketoimintaehdotus


Kiitos mielenkiinnostasi ottaa yhteyttä Wikimedia Commonsiin. Ennen kuin jatkat, suosittelemme että otat huomioon seuraavat disklaimerit:

  1. Wikimedia Commonsilla ei ole tiettyä toimitusneuvostoa; kaikki muokkaukset tulevat lukuisilta vapaa-ehtoisilta, jotka muokkaavat Commonsia vain niin halutessaan. Wikimedia Foundation (sivustoa ylläpitävä organisaatio) tai sen henkilökunta eivät ole vastuussa sivustolle tehdyistä muokkauksista.
  2. Jos kysymyksesi koskee ennemminkin Wikimedia Commonsin toiminta-ajatusta kuin tiettyä ongelmaa, saatat löytää siihen vastauksen Usein kysyttyjen kysymysten sivulta.

The links on the left should direct you to how to contact us or resolve problems. If you cannot find your issue listed there, please post on the help desk.